lördag 15 augusti 2009

Nu har det hänt det som inte fick hända.
Dom små odjuren, bestarna, gullegrisarna,sötnosarna har intagit hela mitt hem. Jag bestämde mig efter förra kullen att valparna inte skulle få komma in i alla rum eftersom dom blev som galna när jag stängde in dom nattetid och när jag gick hemifrån. Men nu är vi där i alla fall. Kom hem efter jag varit hos min yngsta dotter och hjälpt henne med fönsterputs inför flytt. Det regnade och valparna behövde gå ut. Väl där ute så visar dom tydligt att dom är whippar. Dom vill inte! Jaha dom lyckades kissa i alla fall sen var det direkt in. Jag tyckte dom kunde få följa med upp i vardagsrummet eftersom dom varit där förut men väl uppe så var dom i alla rum. Ja vad gör man? Jag skulle ju vara i köket och laga mat och nog är det lite kul att ha dom intill sig. Det blir liksom en hel flock som lever tillsammans och det är väl så det ska vara. Ja jag vet jag har förklaringar till allt. Men dom är så underbara.
Kram

2 kommentarer:

  1. kom ihåg att jag inte vill höra att dom tagit över ditt hem och att dom är hemska. Så lät det förra gången och det var ditt eget fel lika som nu :))

    SvaraRadera
  2. Ja jag vet men det är väl inge´kul att ha valpar om dom inte få vara med. Hur ska man då kunna socialisera dom och se personligheterna. Jag får väl helt enkelt ge mig. Dom är som sagt var underbara.

    SvaraRadera