lördag 4 juni 2011



oj vilken helg. Har gjort ganska mycket ute på gården. Valparna busar så mycket att det blir överslag lite då och då, det innebär slagsmål. Dom kan låta riktigt farliga:) Efter en hel dag ute somnar dom som slagna hjältar.


Vi har lagt blodspår till alla hundarna, 7 st. Drevrarna gick klockrent kanske bättre än vi trott. Trodde nog att Lillan skulle bli ivrig och pipa sig igenom spåret men hon var tyst det var även Honey.
Whipparna har också fått prova. Mira-Belle tog spåret och gick lugnt framåt utan problem. Hon tappade inte en enda gång. Jag är imponerad.




Sen var det Mayas tur. Hon var lite sämre men jag tror att det var för att Mira-Belle satt i bilen och grät Maya blev väldigt störd av henne. Men hon tog det till slut.








Morris fick också vara med. Han var lika störd han av sin mamma men tog till slut spåret och gick framåt.Tappade lite när han var nästan framme. Vi ska nog lägga två korta spår i morgon till Maya och Morris och då ska ingen annan vara med när dom går. Kanske går det bättre imorgon när dom vet vad som väntar i slutet av spåret.





Lite läskigt var det med rådjursklöven.



Märta hade inga som helst problem det märks att hon är en jakthund. Det är vackert.








Gamla Zita var en fröjd att se.Hon är så underbart vacker.







Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar