tisdag 7 december 2010



Nu börjar huset ta form igen. Det har kommit in ett golv med urfrästa spår för värmen. Det är hur skönt som helst att gå på. Nu kan vi äntligen seriöst försöka ta bort alla spån i huset och på kläderna. Men nu är ju inte livet så enkelt, i helgen har det varit fest och vi står på väg in i duschen och upptäcker att vattnet har försvunnit. Jaha vad göra nu. Vi gör lite annat som också måste göras sen försöker vi igen och det funkar. Skönt, vi kan åka nyduschade och titta på Björn Skifs. Han är suverän. En jättetrevlig em och kväll hade vi tillsammans med Mia och Jocke.
Måndagmorgon in i duschen äta frukost sen disken. Stopp det finns inget vatten. Nej det är helt slut. Vi hann i alla fall bli rena så vi kan gå till jobbet. Väl hemma igen är även vattnet tillbaka. Vet ej vad som händer men inte ska det vara lätt. Tisdagmorgon ingen värme. Verkar som cirkulationspumpen har gått. Suck.



kram

1 kommentar:

  1. Din äldsta dotter7 december 2010 kl. 11:51

    Mamma, mamma, mamma!! Hur ska det här gå? Ni är alltid välkomna hit och värma er ett par dagar, säg till bara så kan jag ta bort sängen ur gästrummet, så kan hundrana bo där och så får ni ta tiljas rum.. Så länge det finns hjärterum så finns det stjärterum =)

    SvaraRadera