fredag 5 mars 2010




Nu måste det vara dagas att skriva nåt igen eller hur?


Det var ett tag sen men här har hänt ganska mycket och det som har påverkat bloggen mest är väl att min dator har kraschat. Alla mina kort på hundar och ungar är borta. Kan ni tänka er hur det känns? Jag hade bilder på valparna, jag lovar dom var nog 1000-tals, och inget finns kvar. Det känns lite taskigt. Nu kan man ju inte jämföra valparna som kommer med dom tidigare kullarna. Jaja sånt är livet. Det har hänt annat också.


Nya jobbet funkar jättebra. Skönt att bara jobba dagtid samtidigt som det inte är bra. Det var lättare att motionera när man hade oregelbundna tider. Nu kommer man hem runt 17-tiden och ska snabbt ut med hundarna och sen är man ju ganska hungrig den tiden. Laga mat, äta vad händer sen, jo paltkoma. Soffan, sen sover jag. När jag jobbade på lasarettet och började 14 så hann jag både städa huset och motionera innan jobbet.


Nog om det.


Det har flyttat in ett gäng utomjordingar också.


2 drevrar och 1 jämthund. Tikar alla tre. Det fungerar bra med dom alla men drevrarna är inte så socialiserade som jag skulle vilja att dom va, men dom kanske blir.


KRAM

1 kommentar:

  1. Underbart att du är på banan igen! Men så tråkigt med alla bilderna! :(

    SvaraRadera